Streeknieuws

Bram uit Dieren strijdt om een plek in de halve finale van Idols

Foto: Bram Boender

DIEREN – Bram Boender uit Dieren staat met één been in de halve finale van Idols, maar daarvoor heeft hij nu de hulp van het publiek nodig.

Bram heeft in het talentenprogramma van RTL 5 een videoclip gemaakt van het nummer ‘Stand By Me’. Deze clip werd woensdagavond gepresenteerd en nu moet hij zoveel mogelijk kijkers trekken op YouTube. Daarbij neemt hij het op tegen de andere deelnemers die ook een clip hebben uitgebracht.

Het aantal views op deze video en het sturen van een smsje helpen mee in de stemming om Bram in de halve finale te krijgen. De deelnemer met de laagste score mag komende woensdagavond niet in de halve finale beginnen.

Dus door deze clip te bekijken help je Bram al!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten