Verenigingen

Nieuwe contantmiddag PCOB-KBO Rheden/De Steeg

Foto: Pixabay

RHEDEN – In  Dorpshuis Willem de Zwijger wordt op donderdag 13 april  vanaf 14.00 uur de volgende contactmiddag van de PCOB-KBO, afdeling Rheden/De Steeg gehouden.

In de Goede Week neemt dhr. Ad de la Mar ons mee op een reis naar Israël aan de hand van de Bijbel. In woord en beeld gaan we o.a. naar Hebron, Bethel en de Sinaï, maar ook naar Nazareth, Kana en Jeruzalem. We lopen langs het Meer van Kapernaüm en langs de Via Dolorosa.

Om te zien hoe de mensen toen leefden zijn er ook beelden uit het Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis in Groesbeek.

De toegang is voor leden gratis, niet-leden betalen € 5, incl. koffie of thee.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten