Verenigingen

Zangeres Hanneke Verkerk treedt op in Café d ’Oranjeboom Velp

Foto: Pixabay

VELP – In het Café d ’Oranjeboom aan de Oranjestraat in Velp treedt op zondag 9 april zangeres Hanneke Verkerk op samen met side-man en saxofonist Clous van Mechelen. De andere leden van de band zijn Hans Heinhuis op de piano, Nol van Bennekom op contrabas en Gijs van Hamersveld op drums.

Hanneke Verkerk is een veelgevraagde jazz vocalist, die smaakvol de liedjes uit The Great American Songbook vertolkt. Ze treedt op festivals en tal van jazzpodia veelvuldig op.

Zoals altijd begint de middag om 15.00 uur en duurt deze tot ongeveer 19.00 uur. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten