Streeknieuws

Papegaai is fan van Idols-deelnemer Bram Boender uit Dieren

Foto: Facebook

DIEREN – Zelfs een papegaai is fan van de muziek van Bram Boender uit Dieren, een van de kanshebbers om dit jaar Idols te winnen.

De papegaai van Carla uit Dieren maakt de nodige danspasjes op de stok in de vogelkooi zodra het nummer Stand by Me te horen is. Een filmpje met de dansende papegaai is door Carla op Facebook gezet en is duizenden keren bekeken.

Bram probeert in de race te blijven van Idols. Hij moet zoveel mogelijk kijkers trekken naar zijn videoclip op YouTube en voert daarvoor al de hele week actie. Hij bracht onder meer een bezoek aan zijn oude school Het Rhedens in Dieren. Woensdag hoort Bram of hij doorgaat naar de halve finale.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten