Streeknieuws

Bestuurder rijbewijs kwijt na alcoholcontrole tussen Velp en Rheden

Foto: Pixabay

VELP – Tijdens een alcoholcontrole tussen Velp en Rheden heeft een bestuurder zijn rijbewijs moeten inleveren, omdat hij met teveel alcohol op achter het stuur zat.

De controle werd dinsdagavond gehouden op de Arnhemsestraatweg tussen Velp en Rheden en daarnaast op de N785 richting de A348.

De politie schreef nog drie processen-verbaal uit voor onder meer bellen achter het stuur met een mobieltje in de hand. In totaal moesten 425 mensen blazen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten