Streeknieuws

Man krijgt bezoek van politie na winnen nepvuurwapen op kermis in Velp

Foto: Politie Velp

VELP – Een man die op de kermis in Velp een nepvuurwapen had gewonnen kreeg later een bezoekje van agenten. De politie had een melding gekregen dat een man met een vuurwapen een woning in Velp was binnengegaan.

Toen de agenten bij de woning waren zagen ze dat het om een nepvuurwapen ging. Het ging om een speelgoedwapen met een CE-markering en die zijn toegestaan, maar het is wel verboden om daarmee buiten op straat te lopen. Volgens de politie kan dit soort speelgoed dreigend overkomen en als echt wapen worden aangezien.

De politie heeft nog wel een advies. ‘Mocht u de kermis nog gaan bezoeken en mocht u überhaupt wat winnen dan adviseren wij u een andere prijs te kiezen.’

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten