Streeknieuws

Nepagenten in Velp stelen spullen in huis van vrouw

Foto: Pixabay

VELP – Twee nepagenten hebben spullen gestolen in een huis van een 58-jarige vrouw in Velp. De vrouw mist allerlei persoonlijke bezittingen.

Dinsdagochtend werd er bij de vrouw aangebeld door een man. Hij deed zich voor als agent. Hij had geen uniform aan, maar had wel een pasje in zijn had met een politielogo.

De man liep, nadat de vrouw de deur had geopend, brutaal naar binnen en zei dat er was ingebroken. Terwijl de man de vrouw aan de praat hield sloop zijn handlanger naar binnen.

De vrouw hoorde vervolgens geluiden op de eerste verdieping. Nadat ze naar boven liep zag ze de tweede man tussen haar spullen rommelen. Toen de vrouw zei dat ze de politie ging bellen namen beide mannen de benen.

Later kwam de vrouw achter dat er allerlei persoonlijke bezittingen verdwenen waren.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten