Streeknieuws

Avondvierdaagse Rheden komt met route van 2,5 km

Foto: Avondvierdaagse Rheden

RHEDEN – De Avondvierdaagse Rheden introduceert dit jaar een nieuwe route speciaal voor gehandicapten, ouderen en kinderen. Het gaat om een route van 2,5 km.

De organisatie komt met deze route na vragen om een kortere route. De afstand kan op twee avonden gelopen worden, maandag 8 mei en op donderdag 11 mei. Deelnemers in een rolstoel kunnen extra begeleiding krijgen.

De organisatie hoopt dat veel mensen van deze route gebruik maken. Het is dan de bedoeling dat ook de komende jaren deze route van 2,5 km uitgezet gaat worden.

Door de tegenvallende belangstelling voor de 15 km heeft de organisatie besloten om deze route niet meer in de planning op te nemen.

De Avondvierdaagse Rheden wordt dit jaar van 8 tot en met 11 mei gehouden. Jaarlijks helpen ongeveer vijftig vrijwilligers mee aan de wandeltocht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten