Verenigingen

Volg een gratis proefles Bootcamp in Rheden

Foto: Bootcamp Rheden

RHEDEN – Bootcamp Rheden geeft vanaf deze maand tweemaal per week op maandag en donderdag bootcamp lessen vanaf 19.30 uur. Dit start bij de Rhedense Leeuw op het Meester B. van Leeuwenplein.

Deze centrale plaats in Rheden vormt het startpunt voor een uur actief en gezond bezig zijn in de buitenlucht. Bootcamp Rheden past iedere training aan het niveau van de groep aan, zodat het ook voor minder fitte mensen een leuke en effectieve workout wordt.

De lessen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Aanmelden kan op www.bootcamp-rheden.nl voor een gratis les.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten