Verenigingen

Kok de Koning geeft optreden in Ons Raadhuis in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Kok de Koning komt met trekharmonica en zijn accordeon naar Velp. Hij zal in Ons Raadhuis, gevestigd in de pastorie in de Emmastraat (ingang Nieuwstraat), een muzikaal optreden geven.

Hij zorgt voor een uurtje muziek (pop, Spaans, Nederlandstalig, latin) om naar te luisteren en mee te zingen. Hij gaat altijd in op verzoek-nummers en stelt solozang door bezoekers ook erg op prijs. En een gevulde dansvloer maakt hem helemaal blij.

Kok de Koning is op vrijdag 12 mei tussen 15.00 en 16.00 uur in Ons Raadhuis. Kijk voor meer informatie op www.onsraadhuis.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten