Verenigingen

OERR Zondag bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kom op zondag 7 mei van 13.00 tot 15.00 uur naar Nationaal Park Veluwezoom en laat uw kinderen kennismaken met OERRR. De OERRR Zondag is bedoeld voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar.

Doe je mee? Meld je dan aan bij de balie van het Bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 5a, Rheden. Deelname aan deze activiteit is gratis. OERRR is buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen.

Kijk voor meer informatie op de website www.natuurmonumenten.nl. Bij de balie van het Bezoekerscentrum krijgen kinderen een kaart van OERRR om thuis ook OERRR te ontdekken.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten