Fotograaf exposeert Arts of Car in de Paperclip in Velp

Foto: de Paperclip

VELP – In de lichtstraat van de Paperclip exposeert fotograaf Ad van Beurden P.A.D. van 9 mei tot 24 juni een aantal van zijn Arts of Car.

Ad van Beurden, de vierde generatie Van Beurden fotografen, combineert zijn vak, fotografie en digitale fotobewerking, met zijn andere passie klassieke auto’s. Hij noemt zijn creaties Arts of Car.

Ad van Beurden kreeg zijn vakopleiding aan de Haagse School voor Fotografie en Fotonica, aan de Nederlandse Fotovakschool en nam deel aan de Amerikaanse Famous Photographers Course. In 1996 volgde hij een langdurige digitale– en beeldbewerkingsopleiding aan de Apeldoornse Fotovakschool.

De letters P.A.D. achter zijn naam betekenen Photographic Art Designer. De basis van zijn Arts of Car bestaat uit één of meer foto’s van een klassieke auto die dan in zijn computer worden vormgegeven door beeldvervreemding, toepassen van kleur- en filtereffecten en handgeschilderde achtergronden.

De expositie is te bekijken in de Paperclip, Eiberstraat 14-16 in Velp van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur. Zie ook www.paperclipvelp.nl.