Bram Boender van Idols in jury van Rheden Got Talent

Foto: Bram Boender

RHEDEN – Bram Boender uit Dieren werd tweede in de finale van Idols en weet als geen ander hoe het is om beoordeeld te worden door een jury. Na zijn Idols-avontuur gaat hij het nu van de andere kant bekijken en neemt plaats in de jury van een lokale talentenjacht.

Het jongerenwerk van Radar Uitvoering Oost houdt op zaterdag 19 mei Rheden Got Talent in Ons Huis in Rheden. Naast Bram Boender zitten ook theatermaker Thirza van der Zee en oprichter van La Fam productions Marcellino van Callias in de jury.

Jongeren tussen de 12 en 23 jaar kunnen zich nog steeds aanmelden voor de talentenjacht. Dansen, zingen of goochelen, volgens de organisatie is iedere act is welkom.

De winnaar wint een opname van een nummer of het schieten van een eigen videoclip. Opgeven kan via de Facebookpagina Rheden Got Talent of per e-mail via: rhedengottalent@gmail.com