De Kroeseboomdag in Rheden met rommelmarkt en activiteiten

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het is inmiddels een traditie: de Kroeseboomdag in Rheden. Een rommelmarkt, activiteiten, lekker eten en elkaar ontmoeten. Dit jaar op vrijdag 12 mei, van 17:30 tot 20:30 uur. De gebruikers van multifunctioneel centrum De Kroeseboom in Rheden organiseren de gezellige avond voor alle inwoners van Rheden en omgeving.

Wat is er te doen? Van alles! Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen broodjes bakken en geschminkt worden, er zijn versnaperingen en u kunt genieten van muziek.

Om maar een paar activiteiten te noemen: bij korfbalvereniging Rheko kunnen kinderen een clinic volgen, de imkervereniging laat alles zien over bijen en honing, fanatiekelingen kunnen zich uitleven bij de bootcamp, bij de scouting kunt u broodjes bakken en u kunt de instrumenten van March en Showband zelf uitproberen. Natuurlijk is er ook het Rad van Fortuin.

De Kroeseboomdag is van 17:30 tot 20:30 uur en wordt gehouden op het terrein van de Kroeseboom, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De Entree is gratis. Meer info over de avond vindt u op www.facebook.com/kroeseboomdag