Streeknieuws

Auto slaat over de kop in Velp, twee wielrenners gewond

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – Bij een verkeersongeval op de Beekhuizenseweg in Velp zijn zondag aan het eind van de ochtend twee wielrenners gewond geraakt.

De wielrenners werden aangereden door een auto die daarna over de kop sloeg. De wielrenners lagen op de weg en in de berm. Zij raakten lichtgewond en zijn ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Er waren drie ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval precies is gebeurd. Daar wordt onderzoek naar gedaan. Voor het onderzoek is de bestuurder van de auto aangehouden.

De Beekhuizenseweg was tijdelijk afgesloten.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten