Verenigingen

Bingo in de Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Inloophuis houdt zaterdag 13 mei een bingo in de Oase in Dieren. Onder de naam Inloop Bingo is er een gezellige avond waarbij het Inloophuis voor de borrelhapjes zorgt.

Deelname aan de bingo kost vijf euro. Hiervoor krijgt u 10 bingokaarten. Behalve aan de bingo kunt u ook meedoen aan de verloting. Zowel de bingo als de verloting hebben als hoofdprijs een boodschappenpakket van vijftig euro.

Naast een leuke avond hoopt het Inloophuis ook op een leuke opbrengst. Deze is bedoeld om na de verhuizing meer activiteiten te houden. De bingo begint om 19.30 uur. De Oase is open vanaf 19.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten