Streeknieuws

Studio Rheden vanaf 4 juli op nieuw kanaal op mediabox

Foto: Studio Rheden

VELP – Studio Rheden  komt vanaf 4 juli bij diverse kabelmaatschappijen op de digitale mediabox op een nieuw kanaalnummer. Het gaat om KPN, Telfort (witte afstandsbediening) en XS4ALL. 

Nu is Studio Rheden TV nog te ontvangen via kanaal 324, maar vanaf 4 juli verhuist de publieke omroep voor Rheden en Rozendaal naar kanaal 1408.  Ook Studio Rheden Radio gaat verhuizen van 784 naar 1108.

Via de overige kabelmaatschappijen, zoals Ziggo en Tele2, verandert er niets. Kijk voor alle frequenties op www.studiorheden.nl/frequenties.

Bij KPN, Telfort en XS4ALL gaat vanaf 4 juli de hele zenderlijst op de schop en daarom krijgt ook Studio Rheden een nieuw plekje op de kabel.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten