Jeugdtheater PodiumsCool geeft voorstellingen in Theothorne

Foto: PodiumsCool

DIEREN – Jeugdtheater PodiumsCool presenteert op 12, 13 en 14 mei in samenwerking met stichting PodiumVrienden diverse voorstellingen in schouwburg Theothorne in Dieren. In totaal spelen zo’n 60 kinderen mee uit Dieren en Eerbeek.

Het voorstellingsweekend is inmiddels een begrip in Dieren en brengt ook dit jaar weer 2 producties. Dit jaar de voorstellingen “Strijd” en “Game over”. De toegangsprijs is 8,50 pp. Kaarten zijn te reserveren via Podiumscool.nl.

“Game Over” gaat over een weeshuis in deze moderne tijd. Wat gebeurt er als je een mix van kinderen met unieke talenten en eigenschappen in één huis plaatst en ze langzaam tegen elkaar opzet?

“STRIJD” speelt ook in de huidige tijd en gaat over jonge mensen die op zoek zijn naar hun ware identiteit. Wat gebeurt er als zij niet meer de vrijheid hebben om zichzelf te zijn?

Gratis theatervoorstelling!
Omdat PodiumsCool vijf jaar bestaat mogen dit jaar 270 kinderen van groep 7/8 van de basisscholen uit de regio gratis naar de Try-out van de voorstelling Strijd komen kijken.  Aanmelden kan nog steeds.

Foto: PodiumsCool
Foto: PodiumsCool