Verenigingen

Wandeling voor fotoliefhebbers in omgeving Eerbeek

Foto: IVN

EERBEEK – IVN-afdelingen Oost-Veluwezoom en Eerbeek organiseren op zondag 14 mei een leuke wandeling voor fotoliefhebbers in de omgeving van Eerbeek.

Met IVN gidsen wordt onderweg gekeken naar de natuur in dit seizoen en worden tips gegeven hoe dit in beeld te brengen. De fotowandeling is geen fotoworkshop of -cursus, basiskennis van de camera is dus gewenst.

De wandeling begint om 09.30 uur bij de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Voorsterweg 144 in Brummen. Kijk voor meer informatie op ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten