Streeknieuws

Politie zoekt daders van geraffineerde wisseltruc in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De politie zoekt een man en een vrouw die met een geraffineerde wisseltruc geld hebben gestolen uit de Trekpleister aan de Hoofdstraat in Velp. In het programma Bureau GLD van Omroep Gelderland werden bewakingsbeelden getoond waarop de man en en de vrouw te zien zijn.

De wisseltruc vond plaats op vrijdag 3 maart rond 17.30 uur. De man vraagt aan de medewerkster of zij een bankbiljet kan wisselen en tijdens die handeling leidt hij haar op een slimme manier af. Uiteindelijk blijkt er 70 euro te missen uit de kassa.

Door de bewakingsbeelden vrij te geven hoopt de politie de daders van de wisseltruc te achterhalen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten