Verenigingen

Atletiekvereniging A.V. Gelre organiseert Kidsrun voor Kika

Foto: A.V. Gelre

DIEREN – Atletiekvereniging A.V. Gelre organiseert zondagochtend 21 mei in Dieren de Veluwezoomloop.

Voor deze recreatieve hardloopwedstrijd voor het hele gezin zijn voor volwassenen 3 routes uitgezet door de bossen. De deelnemers kunnen kiezen uit 6, 11 of 15 kilometer. De starttijden zijn om 11.00 uur en om 11.15 uur de 6 km.

Ook aan de jeugd is gedacht met een Kids-run van 1,25 km en 2,5 km. Starttijd voor de jeugd is om 10.15 uur (1,25 km) en om 10.30 uur (2,5 km).

Tijdens deze Kids-run wil onze vereniging ook aandacht besteden aan Lucas, één van de pupillen. Bij hem is een vorm van kanker geconstateerd; leukemie. De jeugdcommissie van AV Gelre organiseert diverse activiteiten om extra geld binnen te halen voor Kika om zo Lucas en zijn familie te steunen.

Inschrijven kan tot en met 14 mei. De start en finish zijn bij het clubgebouw van AV Gelre aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Kijk voor meer info op Veluwezoomloop.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten