Verenigingen

Bingo bij carnavalsvereniging De Heiknuuters in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Bij Carnavalsvereniging De Heiknuuters in Rheden kunt u op zaterdag 13 mei weer uw maandelijkse partijtje bingo spelen.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom die van spelletjes houd in het clublokaal aan de Worth-Rhedenseweg. Het eerste kopje koffie of thee is wederom gratis.

Om 20.00 uur gaan de bingoballetjes weer rollen. De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de kosten van het sociale carnaval zoals: het Rheejes Vermaeck voor de 50-plussers, de kindermiddag, de avond bij Rhederhof en kledij voor de dansgardes.  Geen tijd voor een leuk spelletje? Op 10 juni is de volgende bingoavond.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten