Streeknieuws

Vernielingen aan clubhuis March & Showband Rheden

Foto: Facebook March & Showband Rheden

RHEDEN – Een vandaal heeft het clubhuis van March & Showband Rheden onderhanden genomen. De ruit van de voordeur is ingeslagen en de vloer is volgens de muziekvereniging onherstelbaar beschadigd.

De vereniging meldt op haar Facebookpagina dat er camerabeelden zijn. Daarop is te zien dat de dader gestoord is of misschien geschrokken.

March & Showband Rheden wil de dader nog de kans geven om zich zelf te melden om tot een oplossing te komen. Mocht dit na volgende week donderdag niet gebeurd zijn dan geeft de vereniging de beelden aan de politie. Ook roept de vereniging eventuele getuigen op zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten