Verenigingen

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Velp en Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Open Coffee Velp/Rheden is een vrij toegankelijke en laagdrempelige maandelijkse netwerkbijeenkomst. Hier komen zowel kleine als grote ondernemers (en mensen die plannen hebben om ondernemer te worden) uit Velp, Rheden en nabije omgeving.

Op donderdag 18 mei is er weer een ‘Open Coffee’ voor de regio Velp en Rheden en omgeving. Alle ondernemers (groot en klein) kunnen dan weer netwerken tussen 9 en 11 uur bij Hotel de Roskam in Rheden.

Hier ontmoeten ondernemers -onder het genot van een kop koffie of thee- andere ondernemende mensen uit de gemeente Rheden en wijde omgeving.  Kijk voor meer informatie op Oc-velp.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten