Streeknieuws

Zorghotel Valkenberg in Rheden sluit de deuren

Foto: Wikimedia / Kasteelbeheer

RHEDEN – Zorghotel Valkenberg aan de Arnhemsestraatweg in Rheden sluit de deuren. De stichting achter het hotel draait al jaren verlies.

‘Dit besluit is genomen vanwege de jarenlange negatieve exploitatie met geen zicht op een mogelijke positieve ontwikkeling binnen dit concept’, meldt Florus van Dijk van de stichting. Daarom is besloten om de activiteiten in het zorghotel te stoppen.

De stichting verzorgde vakanties aan mensen die een lichamelijke beperking hebben of extra zorg nodig hebben. In 1964 werd het landhuis geschonken aan het Rode Kruis en werd het pand omgetoverd tot zorghotel In 2013 werden de activiteiten overgenomen door de Stichting De Valkenberg.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten