Streeknieuws

Brandweer blust brandje in woning in Spankeren

Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN – De brandweer heeft dinsdagmiddag een brandje geblust in een woning aan de Dorpsweg in Spankeren.

De brand was ontstaan op het dak. Dat gebeurde tijdens werkzaamheden aan het dak.

De brandweer werd gealarmeerd. Die rukte uit met een hoogwerker en een tankautospuit. De brand was snel onder controle. De schade is volgens de brandweer beperkt gebleven.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten