Daders geraffineerde wisseltruc in Velp sloegen vaker toe

Foto: Pixabay

VELP – De man en de vrouw die met een geraffineerde wisseltruc geld hebben gestolen uit de Trekpleister aan de Hoofdstraat in Velp zouden vaker hebben toegeslagen. Dat meldt de politie in het programma Bureau GLD.

Eerder waren al bewakingsbeelden in het programma te zien met daarop de man en de vrouw. Volgens de politie zouden ze ook in Spijkernisse en Schiedam hebben toegeslagen.

De wisseltruc in Velp vond plaats op vrijdag 3 maart rond 17.30 uur. De man vroeg aan de medewerkster of zij een bankbiljet kon wisselen en tijdens die handeling leidde hij haar op een slimme manier af. Uiteindelijk bleek er 70 euro te missen uit de kassa.

Door de bewakingsbeelden vrij te geven hoopt de politie de daders van de wisseltruc te achterhalen.

https://youtu.be/arRXPFbHdVY