Verenigingen

Ouder-Kind Bootcamp op Hemelvaartsdag in Rheden

Foto: Bootcamp Rheden

RHEDEN – Op Hemelvaartsdag organiseert Bootcamp Rheden een speciale familie-activiteit; de Ouder-Kind Bootcamp. Van 10.00 tot 11.00 uur wordt een complete work-out gegeven afgestemd op het hele gezin. Er wordt gestart bij de Rhedense Leeuw, op het Meester B. Van Leeuwenplein.

In de buitenlucht sporten, waarbij de oefeningen samen worden uitgevoerd en de 1-op-1 interactie tussen ouders en kinderen staan deze ochtend centraal.

De kosten bedragen 2,50 euro per persoon. Deelnemen aan de Ouder-Kind Bootcamp kan door van tevoren aan te melden via de website Bootcamp-rheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten