Streeknieuws

Brandweer is grote spandoeken kwijt bij oefening in Rozendaal

Foto: Brandweer Velp

ROZENDAAL – De brandweer hield woensdag- en donderdagavond een grote oefening bij Kliniek Klein Rosendael in Rozendaal. Daarbij zijn grote spandoeken verdwenen.

De spandoeken worden altijd bij een oefening opgehangen om aan omstanders duidelijk te maken dat het om een oefening gaat en dat er niets aan de hand is. Volgens de brandweer zijn de spandoeken woensdagavond meegenomen of gestolen.

Wie weet waar de spandoeken heeft of waar ze liggen wordt gevraagd om contact op te nemen met de brandweer via communicatie@vggm.nl of 088 355 6565. ‘We willen ze heel graag terug’, zegt de brandweer.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten