Verenigingen

Wandeling door de bossen bij Laag-Soeren

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondagmiddag 28 mei een wandeling door de bossen bij Laag-Soeren. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de toegangsweg naar Vakantiedorp de Jutberg in Laag Soeren en duurt ongeveer tot 16.30 uur.

Tijdens de wandeling laten de gidsen zien welke bruikbare materialen er in de natuur voor het oprapen liggen en wat je daar allemaal mee kunt doen. Kun je bijvoorbeeld echt touw maken van planten? En hoe zou je dat dan moeten doen?

Groeien er eetbare planten langs de Veluwezoom? En hoe zit dat nou met tonderzwammen en vuur? Deze middag is geschikt voor jong en oud. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.  Kijk voor meer info op ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten