Verenigingen

Idols finalist Bram Boender zingt in Openluchttheater

Foto: Omroep Gelderland

Velp – Op zondag 28 mei organiseert Cultuurbedrijf RIQQ in Openluchttheater de Pinkenberg in Velp een  festival waar de amateurkunsten van Rheden zich presenteren. Niemand minder dan Bram Boender uit Dieren, finalist van Idols, zorgt voor een flitsende afsluiting.

Vanaf 11.00 tot 16.30 uur brengen muziekverenigingen, bands, koren, theaterverenigingen en talentklassen uit de regio fragmenten uit hun repertoire. De toegang is gratis.

Optredens zijn er ook van Wilhelmina Spankeren, Unisono, Rhedelijk Cultureel en de bands Local Heroes, Southern Delight, Funked Up Younsters, Rewinders.

Singer songwriter Veerle den Hartog en Studio 26 zijn ook van de partij. De Rhederijckers en het Wijktheater Rheden brengen een aantal toneelscenes.

Foto: Omroep Gelderland

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten