Streeknieuws

Pinautomaten in Velp en Rheden ‘s nachts dicht

Foto: Studio Rheden

VELP – De pinautomaten van de Rabobank in Velp en Rheden kunnen ‘s nachts niet meer gebruikt worden. Dat gebeurt volgens de bank uit veiligheidsoverwegingen na een reeks plofkraken.

De pinautomaten zitten dicht van 22.00 tot 06.00 uur. De laatste tijd worden er in Gelderland regelmatig plofkraken gepleegd. Met de nachtelijke sluiting van de pinautomaten hoopt de Rabobank te voorkomen dat er nog meer pinautomaten worden geplunderd.

Naast Velp en Rheden blijven ook de geldautomaten in Zevenaar en Lobith ‘s nachts dicht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten