Streeknieuws

Wat betekenen de groene lijnen op parkeerplaats in Velp?

Foto: Studio Rheden

VELP – Het is een vreemd gezicht op de parkeerplaats bij Den Heuvel in Velp. Bij een deel van de parkeerplaatsen liggen groen lijnen.

Blauwe strepen komen vaker voor om automobilisten te laten weten dat er een parkeerschijf nodig is om te parkeren. De groene lijnen op de parkeerplaats hebben een andere betekenis.

Elke donderdagochtend wordt er tussen 08.00 en 12.00 uur een markt gehouden op een deel van de parkeerplaats. Daarom mag er volgens de gemeente Rheden elke woensdag vanaf 00.00 uur tot donderdag 15.00 uur niet geparkeerd worden binnen de groene lijnen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten