Verenigingen

Kermis rond Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Oranjevereniging Rheden voor Oranje organiseert elk jaar diverse activiteiten in Rheden. Dit jaar staat er weer een Kermis op de planning.  De kermis zal dit jaar plaats vinden van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei rond het Mr. B. van Leeuwenplein.

De kermis is donderdag tot en met zaterdag geopend van 14:00 tot 23:00 uur en is zondag open van 12:00 tot 18:00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten