Verenigingen

Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten in Velp

Foto: Facebook politie Velp

Foto: Facebook politie Velp

VELP – De Munten- en Postzegel Organisatie (MPO) in Velp organiseert een gratis taxatiedag voor iedereen met oude munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten op dinsdag 30 mei in Velp.

Heeft u nog ergens oude postzegelalbums of munten liggen van opa op zolder. Of heeft u nog oude bankbiljetten liggen, wellicht is uw verzameling veel geld waard geworden?

Om dit soort vragen te beantwoorden, houdt MPO in Velp een gratis taxatiedag. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in Parkstaete Zalencentrum aan de Parkstraat 3b te Velp.

Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten