Verenigingen

41e Vael Ouwe fietstoertocht start zaterdag 10 juni in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De 41ste Vael Ouwe fietstoertocht leidt zaterdag 10 juni door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De routes leiden dit jaar voor het grootste gedeelte over de Veluwe en door het Nationaal Park Veluwezoom.

Dit jaar zijn er drie routes, 50, 100 en 160 km lang. Inschrijven kan nu al op de website van Vael Ouwe maar ook op de dag zelf bij de start.

De start is bij de ‘Dierensche Boys’aan de Admiraal Helfrichlaan 95 in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten