Park(bos)wandeling op landgoed Rosendael

Foto: Geldersch Landschap en Kasteelen

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op zondag 4 juni een park(bos)wandeling over landgoed Rosendael. De boswachter neemt de bezoekers op die dag mee door het park en parkbos van landgoed Rosendael (achter het kasteel).

Naast aandacht voor de tuinen en de mooie bomen is er bijzondere aandacht voor het beheer van het parkbos en voor de landschappelijke aspecten, zoals de stuwwal, de ornamenten in het park en de beek op het landgoed.

De park(bos)wandeling start om 14.00 uur bij ingang van het kasteel. Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover de ingang van kasteel Rosendael aan de Beekhuizenseweg.

De wandeling duurt 2,5 uur over een afstand van 4 km. De deelname kost 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar betalen 2,50 p.p. Donateurs van het Geldersch Landschap & Kasteelen mogen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas.  Kijk hier voor meer informatie.