Streeknieuws

Hennepkwekerij in kelder in Eerbeek ontdekt

Foto: Facebook politie Brummen

EERBEEK – De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij aan ‘t Haagje in Eerbeek ontmanteld. De kwekerij zat in de kelder van een woning.

In de kelder waren twee ruimtes ingericht voor het kweken van hennep. In een ruimte werden ruim 300 hennepplanten aangetroffen en in de andere ruimte ruim 500 hennepstekken. De stroom hiervoor werd illegaal afgetapt.

Een 36 jarige Bulgaarse vrouw is aangehouden. Haar rol wordt op dit moment onderzocht. Het onderzoek naar mogelijk andere verdachten is in volle gang.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten