Verenigingen

Tentoonstelling in de Dorpskerk Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Op zaterdagmiddag 10 juni om 16.00 uur zal de tentoonstelling van Saskia Weishut-Snapper in de Dorpskerk van Rheden worden geopend. Zij exposeert daar gedurende deze zomer haar Peintisseries.

Bij de opening zal organist Piet Cnossen improvisaties op de orgels laten horen, geïnspireerd door de geëxposeerde textiele werken.

De tentoonstelling in de Dorpskerk is te zien tot 10 september tijdens de zaterdagse openstellingen (van 11.00 tot 16.00 uur). De kerk kan dan worden bezichtigd en de orgels worden bespeeld. De toegang is vrij. Kijk voor meer info op www.groepx.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten