Verenigingen

Rozendaalse Zomerfair en boekenmarkt aan de Kerklaan

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De Rozendaalse Zomerfair en boekenmarkt zal zit jaar plaatsvinden op 10 en 11 juni in en om de kerk aan de Kerklaan. De pastorietuin is dit jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dit jaar met een Syrisch accent dankzij enkele nieuwe inwoners in Rozendaal.

De boeken- en cd-markt wordt verzorgd door boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp. Op de Zomerfair is deze keer een expositie te zien van schilderijen van Jacob Ruijling, Nicoline Nieuwenhuis en Anne Rothuizen.

Muzikale optredens zijn er deze keer van Mohammad Alissa met Syrische muziek, Gerda Reijnders, trekzak en de Rozendaalse kapel. En natuurlijk is de entree gratis. Kijk voor meer informatie op www.dekerkvanrozendaal.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten