Streeknieuws

Bekeuringen bij verkeerscontrole in Velp

archief foto: Facebook politie Velp

VELP – De politie heeft woensdag diverse bekeuringen uitgedeeld bij een verkeerscontrole op de Arnhemsestraatweg in Velp. Er werd onder meer gecontroleerd op snelheid.

Vijftien bestuurders van brom- en/of snorfietsen kregen een bekeuring voor het opvoeren van hun voertuig. Drie van deze brom/snorfietsen moeten opnieuw gekeurd worden door het RDW.

Zes bestuurders van personenauto’s werd bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. Eén van deze bestuurders reed 41 kilometer te hard. Drie bestuurders werden bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten