Verenigingen

Reünie voor (oud)inwoners Dieren-Noordoost

Foto: Dino40 / Dieren Noordoost

DIEREN – De werkgroep dino40 organiseert komende zomer een reünie voor allen die in de wijk Dieren-Noordoost wonen of hebben gewoond. De reünie is onderdeel van de feestweek voor het 40-jarig bestaan van de wijk.

Op zondag 17 september tussen 13.30 en 16.00 uur kan men oude bekenden ontmoeten in wijkcentrum De Drieschaar. Vanwege de maximale capaciteit van 100 personen is aanmelden verplicht. Deelname aan de reünie kost 5,- per persoon. Kijk voor meer informatie op Dierennoordoost.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten