Verenigingen

Koeien knuffelen bij biologische boerderij in Spankeren

Foto: Nieuwenburgt

SPANKEREN – Bij ruim 120 biologische boerderijen door heel Nederland staan in het weekend van 17 en 18 juni de deuren open. Ook boerderij De Nieuwenburgt aan de Kappersweg 5 in Spankeren doet mee aan ´Lekker Naar de Bioboer´ op zondag 18 juni.

Iedereen is van harte welkom van 11:00 tot 16:00 uur. Je kunt bij De Nieuwenburgt de koeien en kalfjes komen bewonderen en aaien, een rondleiding krijgen op de boerderij, biologische kaas komen proeven en zien hoe een echte imker zijn honing slingert.

Tevens zijn er mooie wandelroutes in de nabije omgeving van De Nieuwenburgt. Kijk voor meer info op: www.denieuwenburgt.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten