Verenigingen

Zomerbloemen maken in ons Raadhuis in Velp

Foto: Raadhuis

VELP – Ons Raadhuis organiseert in het Handwerkcafé op vrijdag 16 juni tussen 13.30 en 15.00 uur onder leiding van Anneke Dijkmans een middagje vrolijke vilten zomerbloemen maken op de Nieuwstraat 1 in  Velp.

Per bloem zijn er pakketjes samengesteld. Voor 2,50 krijgt u koffie of thee en het materiaal voor één bloem. Elke bloem erbij kost 75 eurocent.

Aanmelding kan via een mailtje naar info@onsraadhuis.com. Kijk voor meer informatie op www.onsraadhuis.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten