Verenigingen

Wethouder Constans Pos presenteert Taalhuis Veluwezoom

Foto: Pixabay

DIEREN – Op woensdagmiddag 21 juni is de feestelijke opening van het Taalhuis Veluwezoom van gemeente Rheden tussen 15.00 en 17.00 uur in multifunctioneel centrum De Oase aan het Ericaplein in Dieren.

Constans Pos, wethouder van de gemeente Rheden zal het Taalhuis Veluwezoom officieel openen.

Het Taalhuis is voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, rekenen of hulp nodig heeft bij digitale vaardigheden. Op deze dag wordt ook een korte workshop gegeven over het bespreekbaar maken van laaggeletterdheid.

Het Taalhuis Veluwezoom is een samenwerkingsverband van de gemeenten Rheden, Renkum en Rozendaal, Vluchtelingenwerk Nederland, ROC Rijn IJssel, Huis van Renkum, Renkum Voor Elkaar en Radar Uitvoering Oost, de Bibliotheek en vrijwilligersinitiatieven. Samen willen zij laaggeletterdheid terugdringen en de taal-, reken- en digitale vaardigheden van inwoners uit deze gemeenten versterken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten