Verenigingen

Ontmoet nieuwe mensen onder een lekker hapje

Foto: Oase Smulhoek Dieren

DIEREN – De Smulhoek serveert op zaterdag 17 juni een speciaal Spaans buffet. De Smulhoek is een eetgelegenheid gerund door vrijwilligers voor ouderen, eenzame of echtparen eigenlijk voor iedereen, en zo kunt u als u daar behoefte aan hebt op een makkelijke manier contacten leggen onder het genot van een drie gangen menu voor €4,50.

De Smulhoek is slechts drie dagen in de week geopend. Op maandag, dinsdag en vrijdagavond vanaf 17.30 uur kunt u aanschuiven. Op de site of in de Oase is te zien wat er gegeten gaat worden die dag.

Wel graag van te voren inschrijven bij de Oase of reserveren via tel. nummer 06-81499432.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten