Verenigingen

Buurthuis De Poort organiseert Laatste Velpsch Maal

Foto: Buurthuis de Poort Velp

VELP – Buurthuis De Poort aan de Heeckerensstraat in Velp organiseert op woensdag 21 juni het laatste ‘Velpsch Maal’ voor de zomersluiting. Om 17.00 uur kunt u weer gezamenlijk aan tafel. Want samen eten (jong of oud) is altijd gezelliger en lekkerder dan alleen.

Het eten wordt bereid door vrijwillige koks. Wie een hapje wil mee-eten kan zich opgeven bij De Poort tot maandag 19 juni. Wie speciale wensen heeft of een dieet gebruikt kan dit ook doorgeven. Kijk voor meer info op www.buurthuisdepoort.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten