Verenigingen

De Tuin van Sjef zet de deur zondag weer open

Foto: Tuin van Sjef

VELP – De Tuin van Sjef, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek, gaat weer open. Zondag 18 juni is iedereen weer welkom van 13 tot 17 uur in de tuin.  Deze keer geven Cor van Hoften en Rob Graat rondleidingen.

Eind 2016 heeft de stichting ‘Tuin van Sjef’ het huis en de tuin kunnen kopen na het overlijden van natuurkenner Sjef van der Molen in augustus 2014. Dat kon door middel van crowdfunding en een lening van het Nationale Groenfonds.

U kunt dan ook kijken naar een documentaire over Sjef gemaakt door Bas Krijgsman en naar bijzondere vondsten zoals schedels, schelpen, krabben en kreeften. De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B in Velp (vlakbij de Achtsprong)

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten