Verenigingen

OERRR organiseert Zomer Natuurbelevingstocht

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – OERRR organiseert op zondag 25 juni van 13.00 tot 15.00 uur een Natuurbelevingstocht. Deze tocht is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders / begeleiders. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 4,00 euro voor leden. Aanmelden via de website van Natuurmonumenten.

Tijdens deze tocht staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. Onderweg komen alle zintuigen aan bod.

Opdrachten
Met opdrachten zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en het speuren naar en loslaten van de winddansers maakt OERRR in elk seizoen weer een bijzondere tocht. Aanmelden kan op www.natuurmonumenten.nl/activiteiten

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten