Streeknieuws

Nieuwe voetgangersbrug in Dieren krijgt steeds meer vorm

Foto: Bernhard de Vries

DIEREN – De nieuwe voetgangersbrug over het station in Dieren krijgt steeds meer vorm. Aan de noordkant is inmiddels een liftschacht geplaatst. Dit gebeurde met een grote kraan.

Vorige week werd ook al de trap aan de zuidkant geplaatst. De komende tijd wordt het hout verder afgewerkt en glas, borden en verlichting geplaatst.

De provincie verwacht dat de trap aan de zuidkant halverwege juli open gaat. De liften zijn pas in september te gebruiken. Wie slecht ter been is kan tot die tijd via het bestaande pad aan de zuidkant van het station de perrons bereiken.

In april werd al het grootste deel van de brug onder grote belangstelling geplaatst. In mei konden de eerste reizigers al gebruik maken van de voetgangersbrug.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten